Sezgin Oto Fiat Yetkili Servisi
Email: sezgin@sezginoto.com
Phone: +902122851700
Fax: +902122851704
Url:
Maslak Mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi 13. Sokak No:1 Sarıyer
İstanbul, Türkiye

Sezgin Oto Fiat Yetkili Servisi

Sezgin Oto Club üyesi olun, avantajları yakalayın!

Hizmet Öncesi Fiyat Alın

HİZMET ÖNCESİ FİYAT ALIN

Üyelik sistemi üzerinden kolayca iletişime geçerek arzu ettiğiniz hizmet hakkında tercih ettiğiniz iletişim yöntemi ( SMS, Eposta, Whatsapp veya Telefon) ile fiyat ve bilgi alın.

Servis Randevusu Alın

ONLINE SERVİS RANDEVUSU

Sezgin Oto Club üyelik sistemi üzerinden randevunuzu kolayca alın. Dilerseniz ücretsiz vale hizmetimiz ile aracınızı belirttiğiniz adresten biz alalım ve servis sonrası geri getirelim.

Ücretsiz Çekici Hizmeti

ÜCRETSİZ ÇEKİCİ HİZMETİ

Sadece üyelerimize özel bu hizmet ile yolda kalmanız durumunda ne yapacağım diye düşünmeden gönül rahatlığıyla 7/24 aktif olan ücretsiz çekici hizmetimizden yararlanın.

Bir çok avantajla dolu Sezgin Oto Club üyesi olmanın tam zamanı... Hizmet öncesi fiyat almak, online servis randevusu oluşturmak, ücretsiz çekici hizmetinden yararlanmak, servis işlem kayıtlarınıza ulaşmak ve sadece üyelere özel indirim fırsatlarını yakalamak için hemen üye olun. Ücretsiz üye olarak Sezgin Oto Club'ı tüm cihazlarınızdan kullanmaya başlayabilirsiniz.

KAMPANYALAR

Muhteşem üçlü

FIAT'TAN KIŞ KAMPANYASI

3 yaş üzeri araçlar için: yedek parçada %20 işçilikte %20 motor yağında ise %40, 5 yaş üzeri araçlar için: yedek parçada %25 işçilikte %25 motor yağında ise %40 8 yaş üzeri araçlar için: yedek parça %30 işçilikte %30 motor yağında ise %40 İNDİRİM

İncele

Sizlere özel olarak sunduğumuz sigorta ve uzatılmış garanti fiyatlarını öğrenin...

HİZMETLERİMİZ

7/24 Acil Servis hizmeti

7/24 Acil Servis

Sezgin Oto acil servis hizmeti kapsamında yol kenarında yardım ve aracın servise çekilmesi sağlanır. Bu durumdan dolayı ortaya çıkan ihtiyaçlarınız karşılanır.

Detaylı Bilgi >>
Elektrik hizmeti

Elektrik

Aracınızın her türlü elektronik aksamının kontrolü ve elektronik arıza tespitleri Fiat standartlarındaki personelimiz ve ekipmanlarımızla yapılmaktadır.

Detaylı Bilgi >>
Mekanik hizmeti

Mekanik

Geniş kullanım alanı sunan mekanik atölyemizde aracınızın arızası en kısa sürede teknik uzmanımız gözetiminde belirlenir.

Detaylı Bilgi >>
Fiat Kasko hizmeti

Fiat Kasko

FIAT marka araçlar için özel olarak hazırlanan FIAT Kasko Poliçesi, her türlü riske karşı aracınızın uğrayacağı zararları güvence altına alır ve tüm hasarlar FIAT yetkili servislerinin güvencesi ile onarılır.

Detaylı Bilgi >>
Uzatılmış garanti Hizmeti

Uzatılmış Garanti

Uzatılmış Garanti hizmeti ile ister yeni satın aldığınız, ister kullanmakta olduğunuz Fiat aracınızın garantisini çok cazip fiyatlar ile uzatıyoruz.

Detaylı Bilgi >>
Kaporta Boya Hizmeti

Kaporta Boya

Sezgin Oto olarak tecrübeli ve kalifiye personelimizle aracınızda meydana gelen hasarları giderir ve aracınızı orijinal görünümüne kavuşturmaya özen gösteririz.

Detaylı Bilgi >>
Karbon Temizleme hizmeti

Karbon Temizleme

Sezgin Oto Karbon Temizleme hizmetimizde karbon temizleme, emme manifold temizleme ve dizel partikül filtresi hizmetlerini veriyoruz.

Detaylı Bilgi >>
Oto Koruma hizmeti

Oto Koruma

Oto Koruma Hizmetimiz kapsamında sunulan faydalar ile aracınız gençleşir , güzelleşir , iç ve dış temizliğin yanısıra tüm yüzeylerin dış etkenlere karşı korunmuş olmasını sağlar.

Detaylı Bilgi >>
Oto Muayene hizmeti

Oto Muayene

Aracınızı, zorunlu araç muayenesine yüzde yüz hazırlayabilmek için Sezgin Oto Muayene hizmetinden siz de yararlanabilirsiniz.

Detaylı Bilgi >>
Yedek Araç hizmeti

Yedek Araç

Sezgin Oto Fiat Yetkili Servisinde otomobilinizi servise bıraktığınızda araçsız kalmazsınız.

Detaylı Bilgi >>
Yedek Parça hizmeti

Yedek Parça

Servisimizce temin edilen Fiat orjinal yedek parçaları, aracınızın ömrünü uzatıp, araçtan alınacak maximum performansı garanti etmektedir.

Detaylı Bilgi >>
Ücretsiz Vale hizmeti

Ücretsiz Vale

Aracınızı servise getirip götürmekle vakit kaybetmeyin. Ücretsiz vale hizmetimiz ile aracınızı bulunduğunuz yerden alıyor ve hizmet sonrası geri getiriyoruz.

Detaylı Bilgi >>

BİZİ TAKİP EDİN

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ

PAZARTESİ 08:30 - 18:00
SALI 08:30 - 18:00
ÇARŞAMBA 08:30 - 18:00
PERŞEMBE 08:30 - 18:00
CUMA 08:30 - 18:00
CUMARTESİ 08:30 - 14:00
PAZAR KAPALI
Fiat Logo SEZGİN OTO Fiat Yetkili Servisi (0212) 285 17 00-01-02-03 Maslak Mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi 13. Sokak, No:31L Sarıyer / İstanbul YOL TARİFİ AL